Wednesday, March 2, 2011

Cinta sejati Fasha Sandha dan Jejai sudah berakhir


jejai dan fasha putus cintaMyMetro hari ini melaporkan pengakuan Jejai yang mengesahkan bahawa hubungan cinta bersama Fasha Sandha sudah pun berakhir.. Jejai juga menegaskan yang Nora Danish tiada kena mengena dengan perpisahan Jejai dan Fasha Sandha seperti apa yang di gosip-gosip kan sebelum ini.. Menurut Jejai lagi, pengakuan ini terpaksa dibuat bagi menjelaskan kekeliruan dan fakta yang tidak betul mengenai mereka diperkatakan di media dan di Internet..
“Nora Danish tidak pernah masuk campur urusan peribadi saya. Apa yang berlaku antara saya dan Fasha sehingga menyebabkan kami berpisah tiada kena mengena dengan orang lain,”
“Dakwaan Nora Danish menggunakan keluarga saya untuk memisahkan saya dan Fasha tidak pernah berlaku. Apa yang berlaku dalam keluarga saya, saya tahu semuanya,”
“Saya pasti Nora Danish tidak pernah gila talak. Dia sedang mengenali seseorang, malahan saya mengenali lelaki itu. Dia seorang yang baik dan dihormati. Fasha juga tidak pernah mengugut saya. Itu adalah pasti. Dia bukan seorang yang berkelakuan begitu,”
Sebab mengapa Jejai dan Fasha Sandha berpisah tidak pula dinyatakan.. tapi apa yang kami baca di Murai.com.my dan menurut informer Murai Batu..
“hubungan antara mereka putus disebabkan kerana Jejai sudah tidak tahan dengan perangai Fasha yang dikatakan agak suka ‘meroyan’ tak tentu pasal. Dek kerana itu, Jejai yang juga merupakan bekas suami Nora Danish ini dikatakan angkat kaki kerana tak mahu pening-pening lalat memikirkan sikap aktres jelita itu.”
Tapi itu hanyalah gosip sahaja.. sebab yang betul mengapa mereka berdua berpisah hanya Jejai dan Fasha sahaja yang tahu.. Sama-sama la kita tunggu kenyataan daripada Fasha Sandha pula selepas ini…
fasha dan jejai putus cinta
keratan muka depan akhbar metro

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...